Ontdek ons aanbod

Keramische tegels zijn zeer populair in de interieur wereld en worden zowel op de vloer als op de wand geplaatst. 
Het is een veelzijdig product met met een haast oneindig assortiment van afmetingen, kleuren, vormen en patronen. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en vaak ook vorst bestendig.  Elke vloertegel heeft tevens ook een bijpassende plint
 

Houdt u van de warme uitstraling van echt hout, maar wenst u de onderhoudsvoordelen van een keramische tegel dan hebben wij  voor u verschillende soorten keramisch parket in ons assortiment. 


De hype om zo weinig mogelijk voegen in een tegelwerk te voorzien, blijft aanhouden. Zeker in een natte ruimte is dit zeer gevoelig.  Dunne keramische XXL tegels of platen bieden hier een uitstekende oplossing.  Zij kunnen geproduceerd worden tot 320 x 160cm met een dikte van 6mm en hebben dezelfde voordelen als keramische tegels.  Deze platen kunnen dienen als traditionele afwerking voor vloeren en wanden, maar ook als afwerking van meubels, traptreden, …
 

Mag er een speels accent in uw interieur voorkomen dan kan u onze collectie mozaiek bekijken. Hiermee kunnen bochten, scherpe hoeken en overgangen gemakkelijk gemaakt worden. 

Bonvendien horen terrastegels ook in ons assortiment.

 

We helpen jou graag verder met de eerste stappen van jouw project.

Kom langs in onze showroom en laat u inspireren. Ontdek samen met ons hoe wij jouw project zullen realiseren door alvast een vrijblijvend afspraak in te plannen.

 

Maak jouw afspraak

 

 

 

 


Het stukje natuursteen nemen we er graag bij om ons aanbod zo compleet mogelijk te maken voor de bouwpromotor, die naast vloer- en/of wandbekleding ook venstertabletten of een natuurstenen trap nodig heeft.

 

Er zijn verschillende soorten zoals o.a.: graniet, lavasteen, leisteen, marmer, kwartsiet. Iedere natuursteen soort heeft zo zijn eigen kenmerken en eigenschappen wat betreft uitstraling en structuur. Ze worden verwerkt in tal van toepassingen zoals vloertegels, keukenbladen, venstertabletten, trappen, ...

 

Natuursteen kan eigenlijk overal worden toegepast, voor zowel binnen als buiten. Het is uitstekend te combineren met vloerverwarming omdat het de eigenschap heeft om warmte snel op te nemen en langzaam af te geven.

 

Ook onze binnenhuisarchitecten verkiezen natuursteen omdat het een stijlvolle uitstraling heeft welke een meerwaarde geeft aan uw woning.

 

 

Kom langs in onze showroom en laat u inspireren. Ontdek samen met ons hoe wij jouw project zullen realiseren door alvast een vrijblijvend afspraak in te plannen.

 

Maak jouw afspraak


Parket is nog altijd zeer populair bij zowel renovaties als nieuwbouw woningen. Het product is tijdloos en straalt warmte en gezelligheid uit. Het neemt omgevingstemperaturen aan waardoor het steeds aangenaam aanvoelt.


Het is een zeer veelzijdig product met tal van mogelijkheden in formaten, houtsoorten en afwerkingen. De afwerking kan bestaan uit olie of vernis.  Parket is onderhoud intensiever dan een keramische vloer, maar hetzelfde buikgevoel kan men nooit creëren met een ander product.


Als u op zoek bent naar een ecologische parketvloer, dan stellen wij bamboe voor. Het is een alternatief voor hardhout en is een grassoort dat zeer snel groeit. Bij het kappen wordt de moederstam niet beschadigt, hieruit groeien dan elk jaar nieuwe stammen waardoor herplanting niet nodig is.  Bamboe is een zeer duurzaam product. Het heeft een lange en sterke veelstructuur en een hoge veeldichtheid, hierdoor kan het zeer goed tegen vocht en neemt het geen water op.


Quick-Step laminaatvloeren maken onze collectie volledig. Laminaat combineert een fotoprint van hout met een beschermende toplaag en sterke onderlagen.


Kom langs in onze showroom en vraag naar het juiste onderhoud voor jouw parket of laminaat.

 

 

Maak jouw afspraak