Hebt u plannen om te bouwen of te renoveren?


Wij, bij Tegeldesign, presenteren een eigen samengestelde collectie van de nieuwste trends en creaties van gerenommeerde Italiaanse en Spaanse tegelfabrikanten. 

Persoonlijk advies met een professionele begeleiding inclusief een eigen team van vaklui die voor een correcte en stipte uitvoering zorgen, maken Tegeldesign tot een solide partner voor uw vloer, parket, wandbetegeling en renovatiewerken. 

In onze toonzaal worden regelmatig nieuwe presentaties gemaakt zodat we u ten alle tijden een goed beeld van onze top materialen kunnen geven. 

Gaan jullie bouwen of renoveren? Kom dan zeker langs in onze toonzaal!

Met onze kennis, gebaseerd op tientallen jaren ervaring, begeleiden wij u bij het maken van uw keuzes. Door beurzen en fabrieken te bezoeken in binnen- en buitenland blijven we op de hoogte van de nieuwste trends.  Afhankelijk van uw wensen, helpen wij u graag verder om van uw woning of appartement een thuis te maken.

Eens uw keuze gemaakt is zorgen wij ervoor dat uw goederen volledig, in perfecte staat geleverd of geplaatst worden. 

Uw interieuradviseur volgt uw project op van bij de eerste ontmoeting tot het einde.

 

 

We overdrijven niet door te zeggen dat de fonkelnieuwe toonzaal in Bonheiden waar Tegeldesign in augustus 2016 haar intrek nam een pareltje is zoals er op de Belgische markt maar bitter weinig te vinden zijn. Een toonbeeld van goede smaak en huiselijke warmte -mede gecreëerd door de open haard die voor extra gezelligheid zorgt- en een interieur met opvallend veel oog voor detail. De hoge plafonds en grote glaspartijen aan de straatkant maken het geheel imposant.

De actuele trends in de tegelmarkt vragen nu eenmaal om presentaties in een grote setting.  Een tegelhandelaar die innovatief wil blijven heeft geen andere keuze dan de keramische dunplaten in zijn assortiment op te nemen vermits die markt sterk groeiende is.  Op voorwaarde dat je die XXL tegels ook in de juiste context laat zien, anders komen ze nooit tot hun recht. Het gaat er met andere worden niet alleen om welke producten je laat zien maar ook hoe je deze laat zien.

Ook bouwpromotoren weten de nieuwe showroom van Tegeldesign steeds makkelijker te vinden. We verkochten de laatste tijd al heel veel projecten voor appartementen. Het is logisch dat ook zij hun klanten liever sturen naar een mooie, overzichtelijke toonzaal waar ze bovendien een heel goede service krijgen en er keuze is uit een zeer gevarieerd aanbod aan keramische tegels, aangevuld met natuursteen en parket.

Toonzaal

In ons aangrenzend magazijn vindt u een aantal courrante keramische tegels, een uitgebreid aanbod aan producten voor het onderhoud van vloeren, gereedschappen en plaatsingsmaterialen. Tevens bieden wij ook verschillende technische oplossingen voor tal van specifieke plaatsings- of verwerkingsproblemen.

Ga je zelf vloer leggen in je woning, of ben je een professionele plaatser, in ons magazijn vindt u wat u nodig hebt.

 

Als partner in uw project kunnen wij u zowel bijstaan bij de keuze van uw gewenste tegel of parket als voor een professionele plaatsing.

Dankzij onze vakmensen/partners kunnen wij u een  plaatsingsservice aanbieden en de kwaliteit ten allen tijde garanderen.

Ook voor de totaalrenovatie van uw badkamer werken wij samen met specialisten in hun vak.

We reiken graag oplossingen op maat aan, in samenwerking met onze partners. Of het nu om een nieuwbouw- of renovatieproject gaat; een keuken, badkamer, terras, buitengevel of uw hele interieur… Tegeldesign heeft ongetwijfeld een oplossing voor u!

Vertrouw ons uw project toe en wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

Plaatsing

Wij helpen jouw graag verder met de eerste stappen van jouw project

Kom langs in onze showroom en laat u inspireren. Ontdek samen met ons hoe wij jouw project zullen realiseren door alvast een vrijblijvend afspraak in te plannen.

 

Maak jouw afspraak