Natuursteen


Het stukje natuursteen nemen we er graag bij om ons aanbod zo compleet mogelijk te maken voor de bouwpromotor, die naast vloer- en/of wandbekleding ook venstertabletten of een natuurstenen trap nodig heeft.

 

Er zijn verschillende soorten zoals o.a.: graniet, lavasteen, leisteen, marmer, kwartsiet. Iedere natuursteen soort heeft zo zijn eigen kenmerken en eigenschappen wat betreft uitstraling en structuur. Ze worden verwerkt in tal van toepassingen zoals vloertegels, keukenbladen, venstertabletten, trappen, ...

 

Natuursteen kan eigenlijk overal worden toegepast, voor zowel binnen als buiten. Het is uitstekend te combineren met vloerverwarming omdat het de eigenschap heeft om warmte snel op te nemen en langzaam af te geven.

 

Ook onze binnenhuisarchitecten verkiezen natuursteen omdat het een stijlvolle uitstraling heeft welke een meerwaarde geeft aan uw woning.

 

 

Kom langs in onze showroom en laat u inspireren. Ontdek samen met ons hoe wij jouw project zullen realiseren door alvast een vrijblijvend afspraak in te plannen.

 

Maak jouw afspraak