Tegels

 

Keramische tegels zijn met rede zeer populair. Ze zijn enorm veelzijdig, de mogelijkheden op het vlak van kleuren en afmetingen zijn eindeloos en ze zijn bovendien duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De perfecte tegel om zowel op de vloer, als op de wand te plaatsen. Elke vloertegel heeft tevens ook een bijpassende plint. 

 

Houdt u van de warme uitstraling van echt hout? Maar wilt u liever iets onderhoudsvriendelijker? Dan hebben wij voor u verschillende soorten hoogkwalitatief keramisch parket in ons assortiment. 

 

Droomt u van een douche- of keukenwand die uit één grote tegel bestaat, om zo een groter gevoel van ruimte te creëren? Dunne keramische XXL-platen zijn precies wat u zoekt. Ze zijn 6mm dik en kunnen geproduceerd worden met afmetingen tot 320 x 160cm.  Ze zijn net zo onderhoudsvriendelijk en veelzijdig als keramische tegels. Gebruik ze bijvoorbeeld voor de afwerking van uw badkamer- of keukenmeubel.

 

Houdt u wel van een speels of exotisch accent in uw interieur? Bekijk dan onze collectie mozaïek in onze toonzaal. Bochten, scherpe hoeken en overgangen geven die extra touch aan uw interieur. 

Niet alleen voor uw keuken- en badkamertegels kunt u bij ons terecht, maar ook voor uw terras. Zo trekt u de gewenste uitstraling door in heel uw huis.

 

Laat uw hart sneller slaan in onze toonzaal. Of maak meteen een vrijblijvende afspraak om samen te bekijken hoe uw droomproject er in realiteit uit kan zien.

 

 

Plan uw afspraak