Tegels

Keramische tegels zijn zeer populair in de interieur wereld en worden zowel op de vloer als op de wand geplaatst. 
Het is een veelzijdig product met met een haast oneindig assortiment van afmetingen, kleuren, vormen en patronen. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en vaak ook vorst bestendig.  Elke vloertegel heeft tevens ook een bijpassende plint
 

Houdt u van de warme uitstraling van echt hout, maar wenst u de onderhoudsvoordelen van een keramische tegel dan hebben wij  voor u verschillende soorten keramisch parket in ons assortiment. 


De hype om zo weinig mogelijk voegen in een tegelwerk te voorzien, blijft aanhouden. Zeker in een natte ruimte is dit zeer gevoelig.  Dunne keramische XXL tegels of platen bieden hier een uitstekende oplossing.  Zij kunnen geproduceerd worden tot 320 x 160cm met een dikte van 6mm en hebben dezelfde voordelen als keramische tegels.  Deze platen kunnen dienen als traditionele afwerking voor vloeren en wanden, maar ook als afwerking van meubels, traptreden, …
 

Mag er een speels accent in uw interieur voorkomen dan kan u onze collectie mozaiek bekijken. Hiermee kunnen bochten, scherpe hoeken en overgangen gemakkelijk gemaakt worden. 

Bonvendien horen terrastegels ook in ons assortiment.

 

We helpen jou graag verder met de eerste stappen van jouw project.

Kom langs in onze showroom en laat u inspireren. Ontdek samen met ons hoe wij jouw project zullen realiseren door alvast een vrijblijvend afspraak in te plannen.

 

Maak jouw afspraak