Parket


Parket is nog altijd zeer populair bij zowel renovaties als nieuwbouw woningen. Het product is tijdloos en straalt warmte en gezelligheid uit. Het neemt omgevingstemperaturen aan waardoor het steeds aangenaam aanvoelt.


Het is een zeer veelzijdig product met tal van mogelijkheden in formaten, houtsoorten en afwerkingen. De afwerking kan bestaan uit olie of vernis.  Parket is onderhoud intensiever dan een keramische vloer, maar hetzelfde buikgevoel kan men nooit creëren met een ander product.


Als u op zoek bent naar een ecologische parketvloer, dan stellen wij bamboe voor. Het is een alternatief voor hardhout en is een grassoort dat zeer snel groeit. Bij het kappen wordt de moederstam niet beschadigt, hieruit groeien dan elk jaar nieuwe stammen waardoor herplanting niet nodig is.  Bamboe is een zeer duurzaam product. Het heeft een lange en sterke veelstructuur en een hoge veeldichtheid, hierdoor kan het zeer goed tegen vocht en neemt het geen water op.


Quick-Step laminaatvloeren maken onze collectie volledig. Laminaat combineert een fotoprint van hout met een beschermende toplaag en sterke onderlagen.


Kom langs in onze showroom en vraag naar het juiste onderhoud voor jouw parket of laminaat.

 

 

Maak jouw afspraak